Personvernerklæring

Behandling av personopplysninger på GOPAD.no

GOPAD.no tar personvern på alvor og vi vil behandle dine personopplysninger etter de lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger og dine rettigheter.

I denne personvernerklæringen gjør vi rede for hvordan personopplysninger samles inn og behandles på når du som bruker og kunde handler i butikken vår.

Ansvarlig for behandling av personopplysningene

GOPAD AS
Postboks 6756 Tempe, 

7490 Trondheim
Org. nr. 913 687 914
Telefon: 48338318

info@trondheimkajakk.no
www.gopad.no

 

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger som samles inn og behandles på Gopad.no er kontaktopplysninger som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. I tillegg behandler vi opplysninger tilknyttet deg og dine aktiviteter på gopad.no, som for eksempel kjøp du foretar, kontakt du har med oss via e-post/telefon og eventuelt retur (reklamasjon, bytte ol.)

Vi behandler dine personopplysninger hovedsakelig for å sende deg produkter du har bestilt. I tillegg behandler vi personopplysninger når du kontakter oss for råd, oppfølgning og spørsmål. Vi vil da behandle de opplysninger du gir oss, men vi lagrer kun de opplysninger vi trenger for å hjelpe deg videre. Dette betyr at all informasjon som ikke er relevant for det formål som skal oppfylles ikke vil bli lagret eller behandlet på noen måte.

Når du foretar en bestilling, etablerer du en kundeprofil hos oss. Vi behandler da de opplysninger du oppgir, som kontaktopplysninger og kjøpshistorikk som er nødvendige for å kunne behandle din ordre og levere varene til deg.

Ved reklamasjon på varer, reparasjon eller omlevering, vil dine kontaktopplysninger bli behandlet for å kunne registrere reklamasjonen og gjennomføre reparasjon eller omlevering.

Ovennevnte personopplysninger behandles på grunnlag av GDPR artikkel 6 (1) b), dvs. for at vi skal kunne oppfylle en avtale med den registrerte (med deg som kunde).

Vi behandler også opplysninger i tilknytning til deg for å oppfylle våre rettslige forpliktelser, etter GDPR artikkel 6 (1) c) som vi plikter å oppfylle etter regnskaps- og kjøpslovgivningen.

For at vi skal kunne videreutvikle gopad.no og tilby bedre løsninger og tjenester for deg som kundene, må det innhentes statistikk om trafikk, kjøp og atferd. Dette er også nødvendig for å kunne iverksette tiltak for å unngå svindel. Det vil så langt som mulig benyttes anonymiserte data for dette formålet. Av sikkerhetshensyn registreres og oppbevares også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen og av sikkerhetshensyn. De her nevnte opplysningene vil behandles etter GDPR artikkel 6 (1) f), dvs. at vi har en berettiget interesse av å behandle opplysningene.

Kortnummer oppbevares ikke av gopad.no og alle korttransaksjoner skjer eksternt hos autoriserte leverandører av betalingstjenester. Disse vil da være behandlingsansvarlig, og må kontaktes for deres behandling av personopplysninger.

Hvis du ønsker å inngå avtale om forbrukerfinansiering, må du samtykke til at kredittinstitusjon utfører en kredittsjekk basert på fødselsnummeret ditt. Når du inngår en finansieringsavtale, vil denne informasjonen kun lagres hos kredittinstitusjon frem til lånet er avsluttet. Fødselsnummeret er påkrevet for rapportering til ligningsmyndighetene. Etter at lånet er avsluttet blir kredittopplysningene anonymisert og kun brukt for statistikk.

Utlevering av personopplysninger

gopad.no selger, bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke eller er nødvendig for at vi skal behandle din ordre og sende varene til deg (berettiget interesse).

Av de som mottar personopplysninger av oss for å betjene dine bestillinger, er Posten, PostNord og Klarna. Det er kun mottakerens navn, adresse (eventuelt utleveringssted om dette avviker fra adressen), e-post adresse og telefonnummer som utleveres i denne forbindelse. PostNord og Bring opptrer selvstendig som behandlingsansvarlig og behandler dine personopplysninger på en riktig måte i forhold til personvernregelverket. Som nevnt over, er Klarna som kredittinstitusjon pålagt å be om ditt personnummer for å tilby deg forbrukerfinansiering. Det er fullt mulig å handle på gopad.no uten å oppgi personnummer. Du må da betale med bank- eller kredittkort. Du kan også betale med kort hos oss hvis du ønsker å hente varene på vårt lager i Trondheim. Opplysningene slettes når det ikke er formål for å beholde de ytterligere.

Oversikt over servicepartnere som behandler personopplysninger for å behandle ordre fra deg som kunde

-E-shop butikk utleie  — wic.com

-Bring (Posten) — Transportør av pakker og gods. Les Postens personvernerklæring her

-PostNord — Transportør av varebrev. Les PostNords personvernerklæring her

Oppbevaring og sletting av personopplysninger

Personopplysninger som vi har mottatt av deg eller på andre måter, vil kun oppbevares så lenge vi har behov for å oppbevare opplysningene. Opplysningene blir deretter sikkert slettet.

Oppbevaring av personopplysninger knyttet til ordrehistorikk oppbevares for å oppfylle pliktene vi har til å ha regnskapsdokumentasjon (normalt 5 år) og for å sikre dine rettigheter for garanti og reklamasjon på produkter du har kjøpt av oss.

Så lenge du har et løpende kundeforhold hos oss, vil vi oppbevare dine kontaktopplysninger. Ønsker du ikke å være kunde hos gopad.no lenger kan du be oss slette din konto og dine opplysninger, bare send oss e-post.

Dine rettigheter ved behandling av personopplysninger

På gopad.no håndteres personopplysninger på en kryptert og sikker måte. Vi respekterer ditt personvern, men vi har behov for å behandle dine personopplysninger for å betjene deg med bl.a. sende deg de produkter du bestiller.

Rettighetene du har knyttet til behandlingen av personopplysninger på gopad.no, er bl.a. følgende:

  • Rett til informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler om deg og innsyn i dine personopplysninger. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene.

  • Rett til å kreve retting eller sletting av dine personopplysninger. Vi kan ikke slette dine personopplysninger om vi er forpliktet til å oppbevare opplysningene etter lovgivning eller andre forpliktelser, som etter dine reklamasjonsrettigheter eller våre plikter til å oppbevare regnskapsmateriall.

Mener du at dine personopplysninger ikke behandles som beskrevet her eller som pålagt i lover og regler, kan du til enhver tid klage til Datatilsynet.

Mer informasjon om dine rettigheter, finner du hos Datatilsynet.

Sikring av personopplysninger

gopad.no har strenge rutiner og tiltak for å sikre dine personopplysninger. Opplysninger vil kun utleveres/overføres til andre på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

E-post markedsføring

Nyhetsbrev

Vi tilbyr nyhetsbrev på e-post slik at du kan motta ulike typer informasjon og tilbud. Det er frivillig å motta nyhetsbrev, og du vil kun motta dette om du har gitt klart samtykke. Det er enkelt å melde seg av nyhetsbrevet, enten ved å kontakte oss eller ved å klikke på link for avmelding nederst i alle nyhetsbrevet.

Vi ønsker at våre nyhetsbrev skal oppleves som relevante og verdifulle for deg. Vi bruker den informasjonen vi til enhver tid har om deg til å tilpasse nyhetsbrevene slik at tilbudene og innholdet blir mest mulig interessant og relevant. Dette kan for eksempel være navn og interesseområder, dersom du har oppgitt dette, ordredata eller webhistorikk.

Vi tror at nyhetsbrev med tilpasset innhold er vinn-vinn, fordi vi f.eks. kan belønne engasjerte følgere med eksklusive tilbud. Vi sporer annonser og innhold slik at vi kan se hva som har engasjert deg, og tilpasser videre nyhetsbrevene og tilbudene etter dine interesser.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

gopad.no ønsker alltid å gi kundene den beste opplevelsen før, under og etter en handel. Derfor brukes det informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på din datamaskin, nettbrett eller telefon for å optimere brukeropplevelsen på gopad.no

Cookies brukes for å tilpasse innholdet på nettsiden basert på hva du har sett på hos oss, samt å legge til rette for funksjonalitet som besøkshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. Vi kan også bruke denne informasjonen for å tilpasse annonser fra gopad.no vist på andre websider.

gopad.no benytter cookies for å kunne utføre oppgavene nevnt over. Det er mulig å bruke bloggen vår samt se på produkter uten cookies, og dersom du ikke ønsker å bruke cookies på gopad.no, kan du endre innstillingene i din nettleser og skru av bruk av cookies. Enkelte av våre tjenester vil ikke fungere optimalt hvis du har deaktivert cookies i nettleseren. Vi ønsker også å lagre en permanent cookie som brukes for å gjenkjenne deg når du returnerer til gopad.no.

gopad.no bruker sikre og anerkjente leverandører til trafikk- og handelsanalyse og hvilke cookies de trenger, vil endres over tid. Våre autoriserte leverandører garanterer mot uautorisert tilgang, videreformidling og bruk av slik informasjon.

Endringer

Hvis vi gjør endringer i hvordan vi behandler personopplysninger, vil endringene legges inn på denne siden, og vi vil også varsle deg på epost, SMS, på våre nettsider eller i sosiale medier ved vesentlige endringer.